Högklackat.nu - Högklackade skorSkohylla Domain Name

Shoppa snygga skor enklare - 1000-tals damskor på ett ställe!

Duffy skor

Svensk design är inte bara synonymt med IKEA. I Sverige finns ett brett intresse för modeskapande med betydligt mer stil och prakt än bokhyllan Billy. Duffy är något så ovanligt som ett svenskt skomärke, som riktar sig till tjejer och kvinnor som vill ha snygga, trendiga och bekväma skor.

Varumärket Duffy har två inriktningar, nämligen vardagsskor i klassiska modeller alltid med något speciellt i antingen material eller färg, samt festskor och skor för mer exklusiva tillfällen i livet. Målgruppen är tjejer och unga kvinnor som gärna vill stå ut från mängden i trendiga skor som samtidigt är bekväma att bära. Inspirationen hämtar varumärket från hela världen, vilket gör att bredden på de olika utformningarna och designerna blir oslagbar.

Duffy #1 | Duffy pumps med platå 3,5 cm och hög klack 13,5 cm. Modell: 97-11924

Duffy

329 SEK
Duffy #2 | Duffy pumps i mockaimitation. Platå 3,5 cm och klack 13,5 cm. Modell: 97-11924

Duffy

329 SEK
Duffy #3 | Duffy pumps i mockaimitation. Platå 3,5 cm och klack 13,5 cm. Modell: 97-11924

Duffy

329 SEK
Duffy #4 | Duffy stövlarHälen mäter 9,5 cm.Modell: 87-01409

Duffy

359 SEK
Duffy #5 | Duffy stövlarHälen mäter 9,5 cm.Modell: 87-01409

Duffy

359 SEK
Duffy #6 | Duffy stövlar. Hälen mäter ca. 9 cm Modell: 87-01411

Duffy

419 SEK
Duffy #7 | Duffy boot  Kläck: 10 cm, skaft: 28 cm i storlek 37, skaftet från hälen: 11 cm  Modell: 97-40003  Kvalitet: mockaimitation.

Duffy

539 SEK

Högklackade skor från Duffy

Färgsprakande är ett ord man kan använda för att beskriva Duffy. Nätt och feminint är två andra. Ett par festskor från Duffy har alltid något eller några utmärkande drag som gör dem speciella. Vissa modeller från Duffy må vara av traditionellt snitt, men det finns alltid någon detalj som visar på varumärkets särdrag.

Festskor från Duffy finns i såväl pumps som stövlar och ankelhöga stövletter. Trenden med större platåer och tjocka konklackar är något som märket verkligen har anammat i utformningen av sina stövletter. Bland dessa återfinns många modeller i läcker mocka, antingen enfärgade eller snyggt tvåfärgade med skarpa kontraster.

Bland Duffys pumps finns mycket att välja på. Gemensamt för de flesta modeller är dock att klacken är betydligt högre än genomsnittet för pumps och att platån är relativt hög. Duffys pumps är givna favoriter bland de tjejer och kvinnor som vill ha lite höjd på sina högklackade skor.

Ej att förglömma - Duffy håller priser som är bland de lägre på marknaden. Att vara finklädd i ett par pumps eller stövletter från Duffy behöver inte vara särskilt påfrestande för ekonomin.

 

Som prenumerant får du utskick om tävlingar med stort värde och bättre erbjudanden på skor och kläder.

Övrigt

© Högklackat.nu 2013 - All Rights Reserved | Språksam AB, org.no: 556497-6735 | Hitta oss/mig på Google+ | Kontakt
Fyndväskan Klicka på "Spara i fyndväskan" för att lägga till skor du gillar. Innehållet sparas automatiskt i en vecka. Du har inte lagt till några skor ännu!
    Totalt: :-