Högklackat.nu - Högklackade skorSkohylla Domain Name

Shoppa snygga skor enklare - 1000-tals damskor på ett ställe!

Meadows skor

Meadows #1 | Klacksko från Meadows. Utsida i satin. Justerbart spänne i sidan. Insida och innersula i syntet. Klackhöjd ca 8,5 cm. Yttersula i gummi. Materialet går att färga om med textilfärg, som är anpassad för skofärgning. Meadows Brudskor i gräddvit .

Meadows

559 SEK
Meadows #2 | Pump från Meadows. Utsida i satin. Insida och innersula i syntet. Klackhöjd ca 8,5 cm. Yttersula i gummi. Materialet går att färga om med textilfärg, som är anpassad för skofärgning. Meadows Brudskor i gräddvit .

Meadows

559 SEK
Meadows #3 | Pump från Meadows. Utsida i satin. Insida och innersula i syntet. Klackhöjd ca 9 cm. Yttersula i gummi. Materialet går att färga om med textilfärg, som är anpassad för skofärgning. Meadows Brudskor i gräddvit .

Meadows

559 SEK
Meadows #4 | Pump från Meadows. Utsida i satin. Rosett framtill. Insida och innersula i syntet. Klackhöjd ca 8 cm. Yttersula i gummi. Materialet går att färga om med textilfärg, som är anpassad för skofärgning. Meadows Brudskor i gräddvit .

Meadows

559 SEK
Meadows #5 | Sandalett från Meadows. Utsida i satin. Resår baktill. Insida och innersula i syntet. Klackhöjd ca 8 cm. Yttersula i gummi. Materialet går att färga om med textilfärg, som är anpassad för skofärgning. Meadows Brudskor i gräddvit .

Meadows

559 SEK
Meadows #6 | Sandalett från Meadows. Utsida i satin. Resår baktill. Insida och innersula i syntet. Klackhöjd ca 8,5 cm. Yttersula i gummi. Materialet går att färga om med textilfärg, som är anpassad för skofärgning. Meadows Brudskor i gräddvit .

Meadows

559 SEK
Meadows #7 | Sandalett från Meadows. Utsida i satin. Insida och innersula i syntet. Klackhöjd ca 7cm. Yttersula i syntet. Materialet går att färga om med textilfärg, som är anpassad för skofärgning. Meadows Brudskor i gräddvit .

Meadows

599 SEK
Meadows #8 | Klacksko från Meadows. Utsida: Satin. Insida: PU. Yttersula: Gummi. Detaljer: Stenar. Klackhöjd: ca 8,5 cm. Materialet går att färga om med textilfärg, som är anpassad för skofärgning Meadows Brudskor i gräddvit .

Meadows

629 SEK
Meadows #9 | Klacksko från Meadows. Utsida i satin. Justerbart spänne runt vristen. Insida och innersula i syntet. Klackhöjd ca 6 cm. Yttersula i gummi. Materialet går att färga om med textilfärg, som är anpassad för skofärgning. Meadows Brudskor i gräddvit .

Meadows

739 SEK
Meadows #10 | Sandalett från Meadows. Utsida i chiffong. Justerbart spänne med resår i sidan. Dekorativa stenar framtill. Insida och innersula i syntet. Klackhöjd ca 9 cm. Yttersula i syntet. Materialet går att färga om med textilfärg, som är anpassad för skofärgning. Meadows Brudskor i gräddvit .

Meadows

839 SEK
Meadows #11 | Pump från Meadows. Utsida i satin. Swarovskikristaller framtill. Insida och innersula i syntet. Klackhöjd ca 9,5 cm. Yttersula i gummi. Materialet går att färga om med textilfärg, som är anpassad för skofärgning. Meadows Brudskor i gräddvit .

Meadows

879 SEK
Meadows #12 | Modell: Pump Utsida: Textil Insida: Syntet Innersula: Syntet Yttersula: Syntet Detaljer: Stenar Klackhöjd: ca 10,5 cm Platå: ca 2 cm Materialet går att färga om med textilfärg, som är anpassad för skofärgning. Meadows Brudskor i gräddvit .

Meadows

999 SEK
Meadows #13 | Modell: Pump Utsida: Satin Insida: Syntet Innersula: Syntet Yttersula: Syntet Klackhöjd: ca 9 cm Materialet går att färga om med textilfärg, som är anpassad för skofärgning. Meadows Brudskor i gräddvit .

Meadows

1049 SEK
Meadows #14 | Modell: Klacksko Utsida: Satin Insida: Syntet Innersula: Syntet Yttersula: Syntet Stängning: Spänne Klackhöjd: ca 9 cm Materialet går att färga om med textilfärg, som är anpassad för skofärgning. Meadows Brudskor i gräddvit .

Meadows

1049 SEK
Meadows #15 | Sandalett från Meadows. Utsida i satin.  Justerbart spänne med resår i sidan. Swarovskikristaller fram- och baktill. Insida och innersula i syntet. Klackhöjd ca 9 cm. Materialet går att färga om med textilfärg, som är anpassad för skofärgning. Yttersula i syntet. Meadows Brudskor i gräddvit .

Meadows

1049 SEK

Som prenumerant får du utskick om tävlingar med stort värde och bättre erbjudanden på skor och kläder.

Övrigt

© Högklackat.nu 2013 - All Rights Reserved | Språksam AB, org.no: 556497-6735 | Hitta oss/mig på Google+ | Kontakt
Fyndväskan Klicka på "Spara i fyndväskan" för att lägga till skor du gillar. Innehållet sparas automatiskt i en vecka. Du har inte lagt till några skor ännu!
    Totalt: :-