Högklackat.nu - Högklackade skorSkohylla Domain Name

Shoppa snygga skor enklare - 1000-tals damskor på ett ställe!

Skechers skor

Skomärket Skechers marknadsförs som ett "lifestyle"-märke. Lifestyle kan sägas vara modespråk för ett mode för ett aktivt liv och det räcker att bara snegla på ett par skor från Skechers för att förstå att detta epitet är perfekt för märket. Skechers designar helt enkelt skor för en aktiv vardag. Skorna är bekväma och har samtidigt en god funktionalitet. Till exempel är många modeller från märket helt vattentäta och har också räfflade sulor i ett lite tåligare material.

Skechers #1 | Sandalett från Skechers. Utsida i textil. Justerbar rem med resår runt hälen.  Insida i textil. Kilklack ca 8 cm.  Yttersula i gummi. Skechers Kilklack i svart .

Skechers

419 SEK
Skechers #2 | Sandalett från Skechers. Utsida i syntet. Dekorativt spänne framtill. Insida i textil. Kilklack ca 9 cm. Yttersula i gummi. Skechers Kilklack i gräddvit .

Skechers

459 SEK
Skechers #3 | Stövlett från Skechers. Utsida i skinn och mocka. Snörning framtill. Varmfodrad insida i mjuk textil. Klackhöjd ca 7 cm. Yttersula i räfflad gummi. Skechers Boots & Kängor i brun .

Skechers

1099 SEK
Skechers #4 | Stövlett från Skechers. Utsida i skinn och mocka. Snörning framtill. Varmfodrad insida i mjuk textil. Klackhöjd ca 7 cm. Yttersula i räfflad gummi. Skechers Boots & Kängor i grå .

Skechers

1099 SEK
Skechers #5 | Stövlett från Skechers. Utsida mocka, ytbehandlat skinn och textil. Snörning framtill. Insida i varmodrad textil. Skafthöjd ca 15 cm, omkrets ca 33 cm. Klackhöjd ca 8 cm. Yttersula i räfflad gummi. Skechers Damskor i svart .

Skechers

1099 SEK
Skechers #6 | Stövlett från Skechers. Utsida i skinn och textil. Skafthöjd ca 11 cm, omkrets ca 38 cm. Kilklack ca 9 cm, platå ca 2 cm. Insida i textil. Yttersula i gummi. Skechers Damskor i beige .

Skechers

1199 SEK

Mer om Skechers

Skechers är kanske mest känt för sina sneakers och walking-/vandringsskor, men man har även ett sortiment av högklackat. Liksom för märkets övriga skor gäller att designen är relativt stilren, med ganska neutrala färger. Helt klart är att Skechers högklackade skor inte direkt finns i rosa eller turkost. Snarare är det ljusbrunt, brunt och svart skinn/läder som gäller.

Stövlar och sandaler

Bland högklackade skor från Skechers kan vi framför allt framhäva märkets stövlar och sandaler. Stövlarna är designade och tillverkade för en aktiv vardag, där skorna inte ska vara något hinder för vart man vill bege sig. Sandalerna är bekväma med komfortremmar och en behaglig höjd på klacken. För sandaler arbetar Skechers framför allt med kilklackar. Här på sidan kan du hitta ett urval av de snyggaste högklackade Skechers-skorna. Vi fyller ständigt på med fler modeller när de kommer ut på marknaden.

Som prenumerant får du utskick om tävlingar med stort värde och bättre erbjudanden på skor och kläder.

Övrigt

© Högklackat.nu 2013 - All Rights Reserved | Språksam AB, org.no: 556497-6735 | Hitta oss/mig på Google+ | Kontakt
Fyndväskan Klicka på "Spara i fyndväskan" för att lägga till skor du gillar. Innehållet sparas automatiskt i en vecka. Du har inte lagt till några skor ännu!
    Totalt: :-