Högklackat.nu - Högklackade skorSkohylla Domain Name

Shoppa snygga skor enklare - 1000-tals damskor på ett ställe!

Ten Points skor

Ten Points är ett skomärke med cirka 30 års erfarenhet av att skapa skor för personer som vill känna sig speciella i unika skor. Formgivarna på Ten Points har en unik förmåga att hitta guldkornen i de senaste trenderna och sammanfoga dem med det som är karakteristiskt för märket, nämligen den utsökta kvaliteten i alla detaljer.

Ten+Points #1 | Sandalett från Ten Points. Ut- och insida i skinn. Justerbart spänne baktill. Kilklack ca 9,5 cm, platå ca 3 cm. Yttersula i gummi. Ten Points Kilklack i grön .

Ten points

489 SEK
Ten+Points #2 | Sandalett från Ten Points. Ut- och insida i skinn. Justerbart spänne i sidan. Klackhöjd ca 9,5 cm, platå ca 3 cm. Yttersula i syntet. Ten Points Klackskor i brun .

Ten points

489 SEK
Ten+Points #3 | Sandalett frpn Ten Points. Ut- och insida i skinn. Justerbart spänne i sidan. Klackhöjd ca 12,5, platå ca 4 cm. Yttersula i gummi. Ten Points Platåskor i svart .

Ten points

629 SEK
Ten+Points #4 | Sandalett från Ten Points. Ut- och insida i skinn. Justerbart spänne runt vristen. Klackhöjd ca 15 cm, platå ca 3,5 cm. Yttersula i Tunit. Ten Points Platåskor i svart .

Ten points

879 SEK

Svenskt märke

Ten Points är faktiskt ett svenskt skomärke. Med den internationella framgång som märket har haft genom åren kommer detta som en överraskning för många, men faktum är att Ten Points hemstad är Norrtälje. Inte lika glamouröst som Milano eller Paris, men det spelar ingen roll när man sätter på sig ett par skor från märket.

Trendiga skor

Skor från Ten Points kännetecknas av en sval skandinavisk design med inslag av de senaste trenderna. Resultatet blir skor som både är unika och har ett sammanhang i dagens mode. Detta märks inte minst när det handlar om Ten Points högklackade skor. Trendkänsligheten är tydlig, men samtidigt kan man alltid enkelt känna igen grundformerna.

Idag fokuserar Ten Poins mycket på sandaler och sandaletter i en mycket feminin stil med relativt höga klackar. Sandalerna är lika snygga till jeans som till kjol eller klänning. Märket designar skor med såväl kilklack som spolklack och konklack. Här på våra sidor om Ten Points-skor finner du de absolut snyggaste skorna från detta svenska kvalitetsmärke.

Som prenumerant får du utskick om tävlingar med stort värde och bättre erbjudanden på skor och kläder.

Övrigt

© Högklackat.nu 2013 - All Rights Reserved | Språksam AB, org.no: 556497-6735 | Hitta oss/mig på Google+ | Kontakt
Fyndväskan Klicka på "Spara i fyndväskan" för att lägga till skor du gillar. Innehållet sparas automatiskt i en vecka. Du har inte lagt till några skor ännu!
    Totalt: :-