Högklackat.nu - Högklackade skorSkohylla Domain Name

Shoppa snygga skor enklare - 1000-tals damskor på ett ställe!

Timberland skor

Skomärket Timberland är avgjort mest känt för sina klassiska boots i ljusbrunt läder, som kort och gott går under namnet "Timberland Premium Boot". Denna modell har faktiskt tillverkats ända sedan 1918, då företaget Timberland först slog upp sina dörrar i Boston, USA. Idag har dock märket betydligt fler strängar på sin lyra. Timberland designar och tillverkar idag alla tänkbara skomodeller. Den gemensamma faktorn är emellertid att skorna är designade och tillverkade för en aktiv livsstil. Det gäller till och med märkets högklackade skor.

Timberland #1 | Mary-Jane från Timberland. Utsida i skinn. Rem med justerbart spänne över foten framtill. Insida i skinn och textil. Suspention Heel teknologi med stötdämpning i hälen.  Klackhöjd ca 8 cm. Yttersula i gummi. Timberland Mary-Janes i brun .

Timberland

1049 SEK
Timberland #2 | Sandalett från Timberland.  Utsida i skinn. Justerbart spänne runt vristen.  Insida i skinn. Klackhöjd ca 6 cm. Yttersula i gummi. Timberland Lågklackade skor i svart .

Timberland

1199 SEK
Timberland #3 | Modell: Stövel. Utsida: Läder. Insida: Fodrad. Innersula: Skinn / mesh. Yttersula: Gummi. Stängning: Snörning / dragkedja. Klackhöjd: ca 8 cm. Skafthöjd: ca 18 cm. Timberland Högklackade skor i brun .

Timberland

1799 SEK

Skinn och läder av högsta klass

Timberlands signum är användningen av skinn och läder av absolut högsta klass. Till exempel var de numera så berömda bootsen de första skorna att vara helt vattentäta. Om du sätter på dig ett par sandaletter från Timberland kan vi dock inte garantera att du inte blir blöt om fötterna!

Hög tålighet

I sortimentet av högklackat från Timberland märks framför allt högklackade stövlar av hikingmodell, stövletter, sandaletter och Mary Janes. Gemensamt för alla modeller är att sulan normalt är ganska tålig och att spännen och remmar är av det rejälare slaget. Det gäller både högklackade skor som är att ses som vardagsskor och skor som främst är avsedda för festligare tillfällen. Tufft och rejält är två epitet man kan använda om högklackade Timberland-skor.

Som prenumerant får du utskick om tävlingar med stort värde och bättre erbjudanden på skor och kläder.

Övrigt

© Högklackat.nu 2013 - All Rights Reserved | Språksam AB, org.no: 556497-6735 | Hitta oss/mig på Google+ | Kontakt
Fyndväskan Klicka på "Spara i fyndväskan" för att lägga till skor du gillar. Innehållet sparas automatiskt i en vecka. Du har inte lagt till några skor ännu!
    Totalt: :-