Efter jobbet

Idag efter jobbet skulle jag ha hämtat upp två av barnen på dagis, men eftersom min mamma var inne i stan och behövde hjälp med att välja ut vissa julklappar bad jag min sambo att hämta upp dem istället. Ska jag vara helt ärlig behövde jag lite egentid, bara strosa runt och göra det som jag älskar mest: shoppa. Jag vet att jag har sagt att jag måste hålla pengarna i styr, speciellt inför planeringen av bröllopet men ibland räcker det gott och väl med att bara strosa runt i butikerna. Man behöver liksom inte alltid köpa något för att vara lycklig. Tänker ni annorlunda eller håller ni med? Min sambo tycker inte alls att det är kul att gå i butiker utan ett specifikt mål, och menar att det är en massa tid som man slänger bort. För mig så handlar det mer om att kunna koppla av en stund efter jobbet, bara vara, titta runt och fantisera.

Hur som helst så mötte jag upp mamma efter jobbet som var hur taggad som helst på att köpa julklappar till barnen. Vi har kommit överens om att ingen i familjen ska köpa mer än 1 present till varje person. Förra året kände jag att allt gick lite överstyr och barn blev för bortskämda. Kanske är jag för hård, men en present räcker gott och väl. Hur tänker ni i era familjer kring julklappar? Hur gör ni med era barn? Jag tar gärna emot tips och tankar kring detta, för det var definitivt inte alla som höll med mig om det här.

Vi kom fram till några riktigt roliga presenter som är både underhållande, lärorika och som jag vet att barnen kommer att älska. Med andra ord så var min träff på stan med mamma efter jobbet både målmedveten och avslappnande!