Favoritskor som jag inte kan vara utan!

Ibland önskar jag att plånboken var en magisk plånbok, där pengarna på något sätt aldrig tog slut. Eller att man hade ett bankkort med oändligt mycket pengar eller där det aldrig kom ett brev på posten med inbetalning. Jag skulle egentligen inte köpa vad som helst utan antagligen skulle garderoben endast bestå av skor. Helt galet, jag vet – men jag älskar skor så mycket att jag antagligen skulle bli helt galen. Vilka sorts skor skulle jag troligen vilja köpa?

Sneakers skulle antagligen vara den första variant som jag skulle gå loss på. Älskar alla sorters sneakers, även om jag inte är så sportig av mig. Men hur bekvämt är det inte att dra på sig ett par dojjor som man vet att man kommer att kunna ha på sig hela dagen och fortfarande vara riktigt snygg i? Förr så var sneakers en ganska tråkig sko, vit, svart eller någon annan “normal” färg som inte alls stack ut. Idag ser marknaden helt annorlunda ut! Det finns sneakers i alla regnbågens färger, med glitter och annat kul som gör att man verkligen kan sticka ut i mängden. Man kan liksom klä upp sig till jobbet och dra på sig sina sneakers, så kommer man se sådär härligt casual ut. Eller dra på sig den läckra lilla svarta klänningen, med ett par röda sneakers – alltid en grym kombo. Helt klart en favoritsko!

Men okej, om jag ska välja en sko som jag inte heller kan leva utan är det den klassiska ballerina modellen. Detta är också en sko som passar ihop med i princip allt som jag har i min garderob. Man kan dra på sig en sköna kläder med jeans och t-shirt så kommer ballerinaskon fungera utmärkt. Eller om man tar på sig en mer stylad klänning, så kan en häftig ballerinasko passa perfekt då med.