Mode

Mode har alltid varit ett stort intresse. Jag kommer ihåg när jag var liten och brukade gå och rota i min mammas garderob. Jag tog alltid på mig hennes kläder och vandrade fram och tillbaka i hallen som om det vore en catwalk. Mamma applåderade och tyckte att jag skulle testa ännu mer kläder. Antagligen var det hennes pepp som motiverade mig att söka mig till ett arbete som har med mode att göra.

Är det någon här inne på bloggen som älskar mode? För det gör nämligen jag! Varje dag på lunchen klickar jag in mig på någon härlig hemsida som är fylld med de senaste nyheterna inom modevärlden. Jag älskar att matcha olika stilar men håller mig inte alltid innanför det som är trendigt i nuläget. Klassiskt, modernt, retro, trendigt – ja allt egentligen gillar jag. På jobbet måste alla ha en ganska klassisk kontorsstil, med kjolar som inte får vara kortare än knähöjd, kavajer och blusar. Men man kan ju alltid göra det lite roligt med en häftig färg eller kanske ett mönster som är lite vågat.

På kvällarna brukar jag logga in på modejättarnas hemsidor och ta mig en titt på vad som erbjuds. Plagg efter plagg klickar jag in i kundvagnen för att drömma mig bort till en annan värld där jag sedan också avslutar mitt köp. Men alltför ofta har kundvagnen blivit X-antal tusenlappar för dyr, men hur kul skulle det inte vara om man faktiskt kunde köpa hem allt någon dag (haha!). Varje gång som jag skapar min drömkundvagn sållar jag bland plaggen tills jag kommer fram till det innehåll som jag faktiskt kan klicka hem. Är det någon annan som gör detta? Känner att det kanske är ett mycket ineffektivt sätt att shoppa på, men för mig leder det till att jag verkligen vill ha allt som jag klickar hem.