Hej och välkommen till min blogg!

När jag satt och funderade på om jag skulle starta upp en blogg så var min första tanke: läser folk ens bloggar fortfarande? Med lite efterforskning så märkte jag att absolut, det gör man! Min nästa tanke var: vem kommer egentligen att läsa om mig? Det kan jag inte riktigt klura ut, men antagligen vänner och familj. Men andra personer som inte alls känner mig är såklart också välkomna. Min tredje tanke var: vad skall jag skriva? Denna frågan har jag inte ett tydligt svar på, och det kommer antagligen att variera med tiden. Men min tanke är att via bloggen dela med mig av mitt liv, min familj och vardagliga händelser som sker. Jag delar med mig av intressen och tankar kring livet.

Jag är en ganska så vanlig mamma, skulle jag nog säga. Med mina 34 år på nacken så har jag hunnit skaffa mig tre underbara barn (en som fortfarande är i blöjålder) med en underbar karl som får mig att skratta varje dag. Jag har delat mitt liv med samma man i snart 10 år, och även om vi ännu inte är gifta så går det inte en dag utan att jag tackar gudarna för att han en dag trillade in i mitt liv. Bloggen kommer antagligen också att handla en hel del om relationer och bröllopet som vi planera inför nästa år.

Hoppas att det känns lika spännande för dig som läser, som det känns för mig som skriver!