Högklackat.nu - Högklackade skorSkohylla Domain Name

Shoppa snygga skor enklare - 1000-tals damskor på ett ställe!

Vinnare

På den här sidan hittar du vinnare av tidigare tävlingar på Högklackat.nu. Vill du också vara med och tävla? Läs mer här: Var med och tävlaVinnare av "Vinn Jeffrey Campbell skor" - slutdatum: 2013-06-16

Den här tävlingen hade oerhört lågt deltagarantal. Shame on you! ;) Efter utsatt datum hade faktiskt inga giltiga bidrag kommit in vilket innebar att tävlingstiden förlängdes med 1 dag. Detta resulterade i två giltiga bidrag och 100% vinnare. Vi tyckte helt enkelt att deltagande ska belönas!

1. Ruth Axelsson, Huskvarna

Vinnare av Jeffrey Campbell-skor 1

"Högklackade skor gör något med ens självförtroende och man känner betydligt kvinnligare och snyggare på alla sätt och vis. Jag som är en ganska grå och alldaglig tjej förvandlas som i ett slag när jag sätter på mig high heels. Efter den upptäckten började jag hänga här på Högklackat.nu, för här finns utbudet, likasinnade personer, informationen och framförallt passionen…

Jeffrey Campbell har verkligen drömheelsen för mig och dessa Foxy sandaler är sådana skönheter att jag känner ha-begäret sprida sig min kropp som en obotlig sjukdom. Om jag vinner kommer jag att bli snyggast på sommarens alla fester och skrida fram som en drottning när åtskilliga centimetrar läggs till mina ben och de skulle boosta mitt självförtroende till max!

Nothing feels as good as high heels!"

Grattis Ruth! Du kommer att vinna de skor du önskade. Vi kan konstatera att du även har bra smak!

2. Linda Michaela Hjalmarsson, Linköping

Glossybox

"Jag vill vinna de här skorna för att de är riktigt unika och skulle passa mig och min stil. Behöver fler skor och har inga Campbell än så länge. Skulle bli överlycklig om jag vann dessa! :)

Högklackat.nu är ett bra ställe att hämta inspiration från. Skorna man hittar är av mycket god kvalité och designen är ofta riktigt fräck och cool! Rekommenderar stort! Hoppas jag har en chans att vinna skorna!"

Tyvärr blir det inga skor idag Michaela, men du får ändå ett tröstpris för fint deltagande och ger dig en 3 månaders prenumeration på Glossybox, värde 417:- Hoppas det uppskattas också!

Vinnarna kommer att kontaktas inom kort! Räkna dock med några dagar!

Var med och tävla du också!

Tweet
© Högklackat.nu 2013 - All Rights Reserved | Språksam AB, org.no: 556497-6735 | Hitta oss/mig på Google+ | Kontakt
Fyndväskan Klicka på "Spara i fyndväskan" för att lägga till skor du gillar. Innehållet sparas automatiskt i en vecka. Du har inte lagt till några skor ännu!
    Totalt: :-